Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Υπηρεσία

Μερικές λέξεις για μας
1 2 3
<-Video Images->

Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd

Υλική (Σαγκάη) Co. μετάλλων Civen, ΕΠΕ.

METAL CIVEN που καθιερώνεται το 1998. Εργαζόμαστε στην ανάπτυξη, την παραγωγή και την κυκλοφορία των μεταλλικών υλικών. Οι επιχειρήσεις μας φθάνουν στο Βορρά και Νότο - αμερικανικές, ευρωπαϊκές και ασιατικές κύριες αγορές. Αξιοποιούμε θέσης, ενσωματώνουμε τους σφαιρικούς πόρους και εκμεταλλευόμαστε την παγκόσμια αγορά, στοχεύουμε να εφοδιάσουμε τους πελάτες μας με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα και οι καλύτερες υπηρεσίες τόσο πολύ έτσι ώστε μπορούμε να είμαστε ο ηγέτης της σφαιρικής μεταλλικής υλικής περιοχής.

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Παραδίδουμε ένα ευρύ φάσμα του χαλκού και των προϊόντων κραμάτων της στους απαιτητικούς πελάτες στην ηλεκτροτεχνική βιομηχανία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχουμε αναπτυχθεί σε ένας από τους κύριους κινεζικούς προμηθευτές του χαλκού

 υλικό. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ήμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τις δεκαετίες εμπειρίας από τις επαφές με τους πελάτες μας, που αποκρίνονται συγκεκριμένα στις μεμονωμένες επιθυμίες και που εγγυώνται τα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

 

Η προϊόν-σειρά μας περιλαμβάνει το χαλκό και το κράμα χαλκού με μορφή του φύλλου αλουμινίου, της λουρίδας και του φύλλου με μια μεγάλη ποικιλία των προτύπων, των συστατικών και των σκοπών. Τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στην αεροπορία, διαστημική βιομηχανία, ναυπηγική, στρατιωτική βιομηχανία, μεταλλουργία, βιομηχανία ηλεκτρονικής, ηλεκτρική παραγωγή αγαθών, τηλεπικοινωνίες, εφαρμοσμένη μηχανική διακοσμήσεων, υδραυλικά και υγειονομικός.

 

Με υγιείς να αναπτυχθούμε επιχείρησης, εξοπλιζόμαστε με τους προηγμένους εξοπλισμούς παραγωγής και την όργανο μέτρησης υψηλής τεχνολογίας. Βελτιώνουμε συνεχώς την τεχνική και τις εγκαταστάσεις μας για να κρατήσουμε την άκρη μας σε αυτήν την βιομηχανία. Το τμήμα Ε&Α μας έχει λειτουργήσει στην ανάπτυξη των νέων μεταλλικών υλικών προκειμένου να ενισχυθεί η ικανότητα πυρήνων της εταιρίας. Αγαπάμε επίσης να ακούσουμε τις καλές ιδέες από τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας, επειδή πιστεύουμε ότι η ιδέα είναι το κλειδί στο μέλλον, τέλεια ζωή ιδεών!

 

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Civen

Αριθμός Υπαλλήλων : 1001~1999

Ετήσιες πωλήσεις : 1.6-2.0

Ιδρύθηκε Έτος : 1998

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

Επιχειρηματική πολιτική


Πάρτε την αγορά ως προσανατολισμό πάρτε την ποιότητα ως εγγύηση, 
Βελτιώστε την αποδοτικότητα μέσω της διαχείρισης, προωθήστε την ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας, 
Ενσωματώστε τους πόρους και ενισχύστε τις υπηρεσίες για να βελτιώσετε την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης 

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Σχολιασμός: εξυπηρετούμε την αγορά και ικανοποιούμε τους πελάτες μέσω της ακολουθίας ότι η επιχειρησιακή οδηγία πηγαίνει πρώτα και η διοικητικού χαρακτήρα οδηγία πηγαίνει δευτερευόντως χτίζουμε τη φήμη και το εμπορικό σήμα μέσω της άριστης και σταθερής ποιότητας βελτιστοποιούμε τη διαδικασία και τυποποιούμε τη διαχείριση μέσω ενός επιστημονικού και αποτελεσματικού πολιτικού συστήματος σπάζουμε μέσω των παλαιών ιδεών μέσω των ενεργών και θετικών νοοτροπιών, και αναπτύσσουμε την επιχείρησή μας μέσω των συνεχών καινοτομιών ως αποτέλεσμα της νέων σκέψης και των μεθόδων Επιτυγχάνουμε τα σχέδια και τους στόχους μας μέσω πλήρως να χρησιμοποιήσουμε τους ίδιους πόρους μας και αποτελεσματικά να χρησιμοποιήσουμε τους κοινωνικούς πόρους προωθούμε την εργασία ομάδων μας μέσω του ιδανικού υπηρεσιών που ικανοποιώντας τους πελάτες ικανοποιεί οι ίδιοι, με αυτόν τον τρόπο διαμορφώνοντας την ανταγωνιστικότητα πυρήνων μας.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Το ιδανικό υπηρεσιών μας


Υπέρβαση μας στην αναζήτηση της τελειότητας
Σχολιασμός: με ένα ιδανικό «αδύνατου δεν είναι τίποτα», σπάζουμε συνεχώς μέσω του χθες και σήμερα, το οποίο παρουσιάζει αξία ζωής μας με ένα ιδανικό «καταστήστε τα πράγματα καλύτερα», δίνουμε το πλήρες παιχνίδι στις δυνατότητές μας να συνεχίσουμε την εργασία και την αιτία μας.

 

Επιχειρηματική αποστολή 

 

Αφιερωνόμαστε στην αιτία της παροχής των υλικών και των προϊόντων κραμάτων που κρατούν το ρυθμό την εποχή και που δημιουργούν το εμπορικό σήμα παγκόσμιου τοπ Powerway. 

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0


Παρά τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, ωθούμε προς τα εμπρός την επιχειρηματική μεταρρύθμιση με τις καινοτόμες ιδέες. 
Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να εξυπηρετήσουμε την κοινωνία και να μοιραστούμε τα επιτεύγματα επ' αυτού. 


Σχολιασμός: την επιχείρησή μας στοχεύουν όχι μόνο να παρέχει τα διάφορα υλικά και τα προϊόντα κραμάτων που συναντούν την ανάπτυξη της κοινωνίας, αλλά και να κάνει τη λαβή πελατών ότι τα προϊόντα μας είναι το καλύτερο και αντάξια. Κατά συνέπεια, αντιμετωπίζοντας τη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, αλλάζουμε ενεργά το καθεστώς και δημιουργούμε το μέλλον για να προωθήσουμε την πρόοδο της επιχείρησής μας καθώς επίσης και της κοινωνίας. Συγχρόνως, όλοι οι υπάλληλοί μας μοιράζονται τα επιτεύγματα μαζί και εξυπηρετούν αντιθέτως και ανταμείβουν την κοινωνία. 

Ομάδα επιχείρησης

Το ύφος εργασίας ομάδας μας


Γρήγορα, απότομα και άμεσα αποτελεσματικός
Σχολιασμός: με την υψηλότερη ταχύτητα, τον πιό σύντομο χρόνο και την αμεσότερα αποτελεσματική μέθοδο, δεν επιτρέπουμε ποτέ τι πρέπει να κάνουμε σήμερα αριστερά για το αύριο, το οποίο βελτιώνει τις ικανότητές μας.

 

Τιμές ομάδας 


Την αξία μας μέσω της καινοτομίας και την απόδοση που υπολογίζεται καταδεικνύοντας με βάση τα ήθη μας
Σχολιασμός: μεταφορά οι τιμές μας μέσω έντονα να καλλιεργήσουμε τους υπαλλήλους που δεν ωφελούνται μέσω της εξασθένισης της επιχείρησης, δεν παίζουμε τα πολιτικά τεχνάσματα με την ευθύνη, να έχουν το πάθος καθώς επίσης και το ομαδικό πνεύμα ποιοι δοκιμάζουν το καλύτερό τους για να επιλύσουν τις νέες μεθόδους για την ενέργεια, μειώνοντας την κατανάλωση, βελτιώνοντας την ποιότητα και διευρύνοντας την αγορά και ποιοι επιτυγχάνουν καλά τους στόχους τους. 

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Επιχειρηματικό πνεύμα

 

Μελλοντικές προκλήσεις συνεδρίασης μέσω της ειλικρινούς συνεργασίας και της θαρραλέας καινοτομίας 
Σχολιασμός: κανένα θέμα δεν διευθύνεται ή χειρίζεται τις υποθέσεις, πραγματοποιούμε την επικοινωνία και τη συνεργασία με τον ενθουσιασμό, την ειλικρίνεια και την πίστη έχουμε το θάρρος να δημιουργήσουμε, να εκμεταλλευτούμε και να καινοτομήσουμε εμείς διασκελισμός προς τα εμπρός στο μέλλον μέσω της συνείδησης και του πνεύματος του αγώνα, τολμηρός και του fearlessness.

 

 

 

 

Έκθεση

 

Οι πελάτες του Civen είναι σε όλο τον κόσμο. Συμμετέχουμε στις εκθέσεις σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο. Εάν πηγαίνετε επίσης σε αυτές τις εκθέσεις, σας προσκαλούμε ειλικρινά για να έχουμε μια συνέντευξη. Οι εικόνες της έκθεσης του περασμένου χρόνου είναι οι ακόλουθες.

 

PCIM Ευρώπη

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

EXPO Electronica (διεθνής έκθεση για τα ηλεκτρονικά συστατικά και τον τεχνολογικό εξοπλισμό»)

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

 

Productronica | Παραγωγή ανάπτυξης ηλεκτρονικής εμπορικών εκθέσεων

 

Κίνα Civen Metal Material(Shanghai) Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 3